circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

ANTÒNIA FONT

Després dels seu disc més experimental, Vostè és aquí (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida. Aquesta aturada va durar fins el dia de l’espectacular penjada d’una lona a carrer Mallorca a l’eixample de Barcelona, el juny de 2021, on s’insinuava que el grup tornava amb una actuació a Primavera Sound.

Lluny de quedar aquí, la cosa va donar per resultat una gira curta de concerts de gran format, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat.

Feta una gira on “les coses descomunals” han comandat, on hem vist per primer cop Antònia Font involucrat en un desplegament tècnic de primer nivell, per petició popular i per la pròpia motivació dels músics, s’ha decidit encetar una gira on “les coses petites” marquin el ritme dels concerts.

El retrobament fins aquí s’ha fet curt i el grup presenta una gira de teatres que, tot i ser limitada a un període de temps establert, ja s’augura copiosa i completa.

Funció accessible amb serveis de: Sobretitulació, motxilles vibratòries, so de sala amplificat, bucle magnètic individual i interpretació en llengua de signes. (per reserves i més informació us podeu adreçar al correu electrònic: taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat

Interpretació

Veu, Pau Debon
Bateria, Pere Debon
Baix i contrabaix, Joan Roca
Teclats i piano, Jaume Manresa
Guitarres, Joan Miquel Oliver

Música i lletra Joan Miquel Oliver

Edat: Tots els públics
Durada: 2 h

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance