circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La cultura de proximitat torna al Morell amb el cicle de teatre Deprop

Circdelacultura

dimarts 24 de setembre de 2024

Aquest mes d’octubre comença una nova edició del Deprop, el cicle de teatre en petit format que aposta per la cultura de proximitat. Una iniciativa que enguany augmenta el nombre d’espectacles a set, des del dia 28 de setembre i fins al 22 de novembre. “Apostar pel Deprop és sinònim d’una aposta ferma per la cultura de proximitat, pels artistes més locals del Camp de Tarragona, del Morell i per aquells que creen espectacles de petit format, a prop de la gent i del públic”, explica el regidor de Cultura, Miquel Roig.

La primera proposta arriba el dissabte 28 de setembre, a les 19 hores al Teatre Auditori, amb Màgia de pel·lícula, en què el mag morellenc Maiky torna amb un nou espectacle que ens permetrà ser protagonistes de les millors pel·lícules de la història! La següent cita també té origen quilòmetre zero, creat per la morellenca Glòria Granell, Tornaria a viure com si fos un llangardaix, ens presenta al personatge de l’Àngels, a qui no li importa morir sola, ni bans d’hora. No li importa morir atropellada o engegar-se un tret. L’Àngels està llesta per fotre el camp. Amb aquesta premissa, l’espectacle es presenta el 18 d’octubre a les 21 hores, al Teatre Auditori.

Dissabte 26 d’octubre, a les 20 hores, i també al Teatre Auditori, la cantant i compositora Anna d’Ivori presenta el seu nou treball “Eclipsi”, a través de l’espectacle Lux et Umbra, un concert a través del qual descobrirem les cançons d’aquest nou àlbum. La proposta forma part del Festival Accents d’enguany.

I també dins de l’Accents 2024, el 2 de novembre a les 12.30 hores a la plaça de la Font, La Cosina ens presenten el seu Hores Vinguin. Una ‘cosina’, a Cambrils, és una persona amb qui tens confiança, algú que pertany a la comunitat. Després d’haver estat l’acordionista de Roba Estesa, Clara Colom lidera La Cosina i presenta el seu primer disc, Hores vinguin (Coopula Edicions, 2023). El treball ofereix una barreja de ritmes d’arrel amb lletres desenfadades i un directe festiu i compromès que vol abocar l’oient a les places plenes de garlandes, de sopars a la fresca, de llargues sobretaules i d’amor veïnal.

El jardí de les paraules, amb la companyia B, s’instal·larà al Teatre Auditori l’11 de novembre a les 12 h. Un concert visual, alegre i delicat que despertarà la creativitat de qui s’hi vulgui endinsar.

La màgia tornarà amb Glow, del Mag Albert, l’11 de novembre a les 20 hores al Teatre del Centre Cultural. Un espectacle en què ombres creen imatges increïbles i misterioses al nostre cervell que la ment transforma en percepcions reals, per a fer-nos veure allò que realment només estem imaginant. El Deprop 2024 finalitzarà amb Els darrers dies de la Catalunya republicana, una obra basada en el llibre d’Antoni Rovira i Virgili que posarà el punt final a aquesta edició, al Teatre Auditori el dia 22 de novembre a les 21 hores.

Les entrades ja es poden adquirir tant a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com en línia, a elmorell.koobin.cat, i també a les taquilles del teatre una hora abans de cada espectacle.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance